Tettelister

Våre tettelister passer de fleste dusjdører og kabinetter som finnes på markedet. Våre lister er enkle å tilpasse og de har lang holdbarhet. Slike lister slites og blir stygge med tiden. I vår butikk kan du bestille disse og bytte ut, om de er slitt eller ikke lar seg vaske rene.

Tettelister til dusj - Hindre lekasjer og hold badet tørt

Tettelister spiller en avgjørende rolle når det kommer til å opprettholde et tørt og lekkasjefritt baderom. Når det gjelder dusjdører, er tettelister uunnværlige for å forhindre at vann siver ut og gir deg en problemfri dusjopplevelse.

Hva er tettelister til dusj?

Tettelister til dusj, også kjent som "lister til dusjdører," er gummiprofiler eller tetninger som monteres langs kantene av dusjdørene og på gulvet. Disse tettelister fungerer som en barriere mot vanninntrengning og forhindrer at vann drypper ut av dusjen og på badegulvet. De er en nødvendighet for å hindre lekkasjer og vannskader, og de sørger for at ditt bad forblir tørt og trygt.

Hvordan montere tettelister til dusj

Montering av tettelister til dusj er en relativt enkel prosess som kan utføres av de fleste hjemmefiksere. Her er en trinn-for-trinn guide for å hjelpe deg med å montere tettelister til dusjdører:

Trinn 1: Samle utstyret

Før du begynner, må du sørge for at du har alt nødvendig utstyr. Du vil trenge tettelister som er egnet for dine dusjdører, målebånd, saks, og en såpeoppløsning.

Trinn 2: Mål og klipp til tettelistene

Mål lengden på dusjdøren der du vil montere tettelister. Klipp tettelistene til ønsket lengde ved hjelp av saks.

Trinn 3: Påfør såpeoppløsningen

Påfør en mild såpeoppløsning på kantene av dusjdøren der tettelistene skal monteres. Dette vil gjøre det lettere å skyve tettelistene på plass.

Trinn 4: Monter tettelistene

Skyv tettelistene forsiktig på plass langs kantene av dusjdøren. Pass på at de er ordentlig plassert og festet.

Trinn 5: Kontroller tettheten

Når tettelistene er på plass, lukker du dusjdøren og sjekker om de gir en tett forsegling. Juster om nødvendig for å sikre at det ikke lekker vann.

Trinn 6: La tettelistene tørke

La tettelistene tørke i minst 24 timer før du bruker dusjen. Dette gir dem tid til å herde og gi en solid tetning.

Ta kontakt med oss for tettelister og dusjløsninger

Button label