Om oss

 

Proffer Glass Engros AS ble stiftet i 2000 og våre produkter var i hovedsak glassbyggestein og tilbehør til dette.

Proffer Glass har i alle år hatt agentur på glassbyggestein fra de mest kjente og anerkjente produsentene som Solaris, Vitrablock og Vetroarredo. Disse fabrikkene er kjøpt opp av SEVES GLASS BLOCK INC som vi fortsatt har agenturet på i Norge. Våre kunder er flisbutikker/kjeder, VVS butikker og byggevarehus.         

 

I 2005 startet vi utviklingen av Satina dusjløsninger og allerede i 2006 ble vårt eget merke Satina lansert i Norge og Sverige. Satina dusjløsninger fikk god mottakelse fra markedet, og fra et lite produktspekter i starten har vi fortsatt å utvikle dusjløsninger i takt med trender og etterspørsel.

 

I 2009 begynte vi å produsere dusjløsninger på egne kunders mål og spesialløsninger. Proffer lagerfører profiler, støttestag, hengsler, håndtak/knotter og festeklips i krom, gull, messing, kobber, sort matt, sink, børtet stål og hvitt.

Det er ingen begrensning på hva vi kan lage, bare det er innfor fysikkens lover og vår personlige sikkerhet. Vi liker utfordringene disse bestillingene gir og vi er alltid stolte av resultatene.

 

I 2013 fikk vi vår første prosjekt forespørsel. Proffer startet da levering og senere montering av dusjløsninger til prosjektmarkedet i Oslo og omeng.

I dag leverer og monterer vi mellom 1500 og 2000 bad på nye bygge prosjekter i Viken hvert år. Våre kunder er store kjente entreprenører/utbyggere og VVS entreprenører.

De verdsetter kvaliteten på våre Satina produkter og ikke minst vår service og oppfølging. I tillegg har vi utviklet en svært smart måte å montere våre dusjløsninger på som gjør at vi unngår å bore hull i våtsonen. Vi bryter ikke membran, vi forurenser ikke leiligheten vi jobber i og de fleste av våre Satina løsninger kan monteres slik.

 

I 2023 starter vi opp vår nettbutikk der vi satser på å gi enda flere kunder tilgang til våre Satina produkter og vår unike/trygge måte å montere dusjløsninger på.

I tillegg ønsker vi å løfte frem og synligjøre glassbyggestein igjen via vår nettbutikk da det er vanskelig å finne disse produktene i butikk. Det finnes så utrolig mye spennende innenfor dette produktspekteret, både med utvalg og egenskaper, det ønsker vi å hjelpe dere med.

 

Visste du at..

  • glassbyggestein produseres i flere brannklasser, som skuddsikre eller som Energy block

med gode isolerende egenskaper for bruk som vindu eller fasade?

  • glassbyggestein kan leveres med selvrensende overflate og med sol/varmedempning?  

En glassbyggestein kan være så mye mer enn bare fin å se på.

 

Som importør og med 23 års erfaring i faget er det vi som virkelig besitter kunnskap og kan rådføre våre kunder på en profesjonell måte.

 

Vi håper du finner dine produkter her i vår butikk, og har du noen spørsmål om produkt eller monteringer er det bare å ringe oss eller sende en mail. Se info under linker/kontakt oss