Dusj skyvedører

Satina dusj skyvedører med fast felt for montasje mellom 2 vegger. Fast felt og dør, kan også monteres med sidefastfelt i 90 eller 100. 

8 mm klart glass med easy clean coating på begge sider for enkelt renhold. Finnes i krom, gull og i sort matt. Løsningene er justerbare ca 100 mm innenfor hvert preferansenummer. Eks Satina Pro 1300 passer fra 1200 til 1295mm. 

Våre Satina dusj skyvedører er enkle å montere. 10 års garanti på trinser.

Kvalitet og design

Vi i Proffer forstår viktigheten av å ha et funksjonelt og stilfullt bad, og våre dusj skyvedører er designet for å oppfylle dine behov, og gi deg den ultimate dusjopplevelsen.

Våre dusj skyvedører er laget med materialer av høy kvalitet for å sikre langvarig bruk og holdbarhet. Uansett om du foretrekker skyvedører, svingdører eller foldedører, finner du et bredt spekter av dusj skyvedører som passer perfekt inn i ditt baderom. Vårt fokus på design betyr at våre dusj skyvedører ikke bare er funksjonelle, men også estetisk tiltalende og kan bidra til å forbedre utseendet på badet ditt.

Tilpassede dusjløsninger

Vi forstår at hvert baderom er unikt, og derfor tilbyr vi tilpassede løsninger for dusjdører. Uansett størrelse eller form på ditt baderom, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte dusjdøren som passer sømløst inn og oppfyller dine spesifikke krav.

Les mer her
Satina dusjdører 110x192 cm buet klar

Enkel montering og vedlikehold

Våre dusj skyvedører er enkle å montere og krever minimalt vedlikehold. Vi gir grundig veiledning og støtte for å sikre en smidig installasjonsprosess. Med riktig vedlikehold vil dine dusj skyvedører beholde sin skjønnhet og funksjonalitet i årene som kommer.

Satina Dusjdører 100x192 cm

Stilfullt design

Våre dusj skyvedører er ikke bare praktiske; de har også en moderne look. Det slanke designet og kvaliteten på materialene vi bruker, gjør våre dusj skyvedører til det perfekte tillegget til ethvert moderne baderom.

Våre dusj skyvedører er en langvarig investering

Investeringen i våre dusj skyvedører er en langsiktig beslutning. De er ikke bare vakre og funksjonelle, men også holdbare og konstruert for å vare i mange år. Med minimalt vedlikehold vil dine dusj skyvedører forbli like imponerende som den dagen de ble installert.