Dusjdører

Når du velger Satina dusjdører velger du en dusjløsning av svært høy kvalitet.
Satina dusjdører er produsert med tanke på lang levetid, og hver komponent er nøye tilpasset slik at du skal få nytte av produktet i mange år fremover. Vi har 10 års delegaranti på alle komponenter. Det vil si at vi leverer nye deler kostnadsfritt til ditt produkt i minimum 10 år om noe skulle gå i stykker. Vi har også monteringsgaranti på alle Satina dusjdører. Er du uheldig å knuser en dør, så får du ny dør levert av oss uten kostnad. Det er en smart garanti for deg om du skulle være uheldig under monteringen.

Kvalitet og design

Vi i Proffer forstår viktigheten av å ha et funksjonelt og stilfullt bad, og våre dusjdører er designet for å oppfylle dine behov, og gi deg den ultimate dusjopplevelsen.

Våre dusjdører er laget med materialer av høy kvalitet for å sikre langvarig bruk og holdbarhet. Uansett om du foretrekker skyvedører, svingdører eller foldedører, finner du et bredt spekter av dusjdører som passer perfekt inn i ditt baderom. Vårt fokus på design betyr at våre dusjdører ikke bare er funksjonelle, men også estetisk tiltalende og kan bidra til å forbedre utseendet på badet ditt.

Tilpassede dusjløsninger

Vi forstår at hvert baderom er unikt, og derfor tilbyr vi tilpassede løsninger for dusjdører. Uansett størrelse eller form på ditt baderom, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte dusjdøren som passer sømløst inn og oppfyller dine spesifikke krav.

Les mer her
Satina dusjdører 110x192 cm buet klar

Enkel montering og vedlikehold

Våre dusjdører er enkle å montere og krever minimalt vedlikehold. Vi gir grundig veiledning og støtte for å sikre en smidig installasjonsprosess. Med riktig vedlikehold vil dine dusjdører beholde sin skjønnhet og funksjonalitet i årene som kommer.

Satina Dusjdører 100x192 cm

Stilfullt design

Våre dusjdører er ikke bare praktiske; de har også en moderne look. Det slanke designet og kvaliteten på materialene vi bruker, gjør våre dusjdører til det perfekte tillegget til ethvert moderne baderom.

Våre dusjdører er en langvarig investering

Investeringen i våre dusjdører er en langsiktig beslutning. De er ikke bare vakre og funksjonelle, men også holdbare og konstruert for å vare i mange år. Med minimalt vedlikehold vil dine dusjdører forbli like imponerende som den dagen de ble installert.