Dusjkabinetter

Klikk på bildet for å få opp flere mål på dusjkabinettet.

Satina dusjkabinetter er av svært høy kvalitet, og er utvikler med tanke på enkel montering. Det meste av bestand deler er ferdig montert på fabrikk. Sett enkelt delene sammen og klikk de sammen på toppen med smart låselokk.

Våre dusjkabinett inneholder glasshylle og dusjgarnityr. Standard hull for blandebatteri. (OBS: Medfølger ikke blandebatteri eller fester for dette) Tilkoblingsslanger, dusjslange/hode og fleksi slange for sluk medfølger. 

Kvalitet og design

Vi i Proffer forstår viktigheten av å ha et funksjonelt og stilfullt bad, og våre dusjkabinetter er designet for å oppfylle dine behov, og gi deg den ultimate dusjopplevelsen.

Våre dusjkabinetter er laget med materialer av høy kvalitet for å sikre langvarig bruk og holdbarhet. Uansett hva du foretrekker, finner du et bredt spekter av dusjkabinetter som passer perfekt inn i ditt baderom. Vårt fokus på design betyr at våre dusjkabinetter ikke bare er funksjonelle, men også estetisk tiltalende og kan bidra til å forbedre utseendet på badet ditt.

Tilpassede dusjløsninger

Vi forstår at hvert baderom er unikt, og derfor tilbyr vi tilpassede løsninger for dusjkabinetter. Uansett størrelse eller form på ditt baderom, kan vi hjelpe deg med å finne det perfekte dusjkabinettet som passer sømløst inn og oppfyller dine spesifikke krav.

Les mer her
Satina dusjkabinett 90x80 buet klar

Enkel montering og vedlikehold

Våre dusjkabinetter er enkle å montere og krever minimalt vedlikehold. Vi gir grundig veiledning og støtte for å sikre en smidig installasjonsprosess. Med riktig vedlikehold vil dine dusjkabinetter beholde sin skjønnhet og funksjonalitet i årene som kommer.

Satina dusjkabinett 90x80 buet klar

Stilfullt design

Våre dusjkabinetter er ikke bare praktiske; de har også en moderne look. Det slanke designet og kvaliteten på materialene vi bruker, gjør våre dusjkabinetter til det perfekte tillegget til ethvert moderne baderom.

Våre dusjkabinetter er en langvarig investering

Investeringen i våre dusjkabinetter er en langsiktig beslutning. De er ikke bare vakre og funksjonelle, men også holdbare og konstruert for å vare i mange år. Med minimalt vedlikehold vil dine dusjkabinetter forbli like imponerende som den dagen de ble installert.