Glassbyggerstein

Glassbyggerstein er et allsidig og estetisk tiltalende materiale som har blitt stadig mer populært i moderne arkitektur og interiørdesign. Disse gjennomsiktige byggeklossene legger til et snev av eleganse og lys til både dusjer og vegger, og har blitt et ettertraktet valg for de som ønsker å kombinere funksjonalitet med estetikk. Vi har glassbyggerstein til dusj i flere forskjellige farger og design.

Skap følelsen av luksus med glassbyggerstein til dusj

Å bruke glassbyggerstein til dusj gir badet ditt et unikt preg av luksus og moderne design. Disse lette, men likevel holdbare byggeklossene gir deg muligheten til å lage en dusj som skiller seg ut. Våre glassbyggerstein gir deg privatliv mens de slipper inn naturlig lys, og dette gir en åpen og innbydende følelse i dusjen, uavhengig av hvilken dusjløsning du velger.

Glassbyggerstein til vegg

I tillegg til å bruke glassbyggerstein til dusj, kan du også bruke glassbyggerstein for å lage flotte vegger av glassbyggerstein. Enten om du ønsker å lage et praktfullt inngangsparti, skille et rom eller legge til et unikt preg på interiøret ditt, kan glassbyggerstein være den perfekte løsningen. Dette vil gi rommet et moderne preg. Vi har steiner tilgjengelige i flere forskjellige farger, buet og ikke buet, for å matche ditt ønskede interiør.

glassbyggerstein lilla

Glassbyggerstein i flere farger

Vi har glassbyggerstein til dusj og vegger i flere forskjellige farger. Noen er buet, og andre ikke. Finn en komplett oversikt over alle glassbyggerstein vi tilbyr her.

Se mer
Glassbyggerstein til dusj priser

Glassbyggerstein priser

Priser på glassbyggerstein varierer avhengig av hvilken type du velger. Vi har ulike varianter, inkludert klare, frostede og mønstrede steiner. Prisene kan variere fra 54kr for enkelte steiner, til 590kr for andre, avhengig av størrelse og form. Usikker på hvilke glassbyggerstein du trenger? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne.

Ta kontakt

Invester i eleganse med glassbyggerstein

Glassbyggerstein gir det muligheten til å kombinere funksjonalitet med eleganse i ditt hjem eller bedriftsdesign. Enten du ønsker å lage en skinnende dusj med en spa-følelse eller en vegg som fanger oppmerksomheten til besøkende, er glassbyggerstein et flott alternativ. Bestill glassbyggerstein nå, og sikre deg et flott bad!